SENDTKONFERANSEN

Dag
Time
Minutt
Sekund
MENY
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvorfor?

  Sendt-konferansen i 2014 ble en milepæl for kirkeplanting i Norge. Den var viktig for å samle til en bred kristen samling med fokus på å plante nye kirker i Norge, for å lede mennesker til tro på Jesus.

  Vi drømmer om å se en ny generasjon unge leder som reiser seg på veien av sin egen generasjon og de neste. En generasjon som finner nye veier for kirker og kristne fellesskap som når ut til sin neste. 

  Vi drømmer om å se ledere som gir denne unge generasjon plass, oppmuntring og oppfølging. 

  Derfor ønsker vi å invitere til en ny Sendt-konferanse som løfter opp disse sakene og som kan utruste til neste etappe i kirkeplanting i Norge. Her kan vi bli inspirert  og få økt vår kompetansen på kirkeplanting.

  Konferanse og læringsnettverk

  Vi samles torsdag kveld til lørdag formiddag, til fellessamling og nettverksseminar. I forkant, på dagtid torsdag samles vi som læringsfellesskap fra de ulike Sendt-teamene. På nettverksseminar invitere vi de beste nettverkene i Norge  til å ha en serie med seminar der de gir innføring i sin tenkning i kirkeplanting.

  Foto: Forum Scene, Bergen
  Foto: Forum Scene, Bergen

  Talere

  dan blythe

  Dan Blythe

  Hillsong London
  Dan Blythe er global leder for Ungdoms-Alpha og del av pastorteamet i Hillsong London. Dan er en innovativ leder og en velartikulert, inspirerende forkynner. Gled deg til å høre han!
  Hovedpastor Salt, Leder for Pinsebevegelsen
  Øystein Gjerme er grunnlegger av og hovedpastor i Salt, leder for Lederrådet i Pinsebevegelsen, og har erfaring som forkynner og lærer. Gjerme er utdannet teolog (Regent University), og er gift med Gina. Sammen har de tre barn.

  Gjerme har skrevet tre bøker: A thousand Homes: Small Groups in the Church (2013); Build Your Past (2015); og We Are Willing (2018). Dessuten er han skribent, taler på konferanser nasjonalt og internasjonalt, og mye, mye mer. Sist, men ikke minst, er han blant talerne på Sendtkonferansen.
  Leder, UIO Skien
  Britt Solveit Spilde er leder for Ungdom i Oppdrag Skien og for menigheten 2.42 Skien. Hun sitter i styret for Sendt Norge.

  Hun har vært med i flere menighetsplantinger de siste 15 årene, og har som visjon å trene og sende unge mennesker til å plante menigheter i hele Europa. Britt Solveig er gift med Kjetil, og sammen har de to barn.

  Lovsang

  Sentrumskirken Sandnes
  Thomas har gjort det til sin livsmisjon å gjøre Jesus berømt og tilgjengelig. Med entusiasme og overbevisning leverer han alltid et ord av tro & oppmuntring til hørerne.

  Thomas er gift med Karoline og sammen tjener de og leder det kreative miljøet i Sentrums. De har også lang erfaring i Sentrumkirken Sandnes som ungdomsledere.

  Påmelding

  Du kan melde deg på direkte i skjemaet under!

  Lokaler

  Konferansen finner sted i Salt Bergenskirkens lokaler i Forum Scene i Bergen, samt i noen tilstøtende lokaler.

  Kollektivtransport?

  • Last ned Skyss Reise- og Skyss Billett-appene.
  • Fra Bergen Lufthavn Flesland: Ta bybanen fra lufthavnen til Danmarks plass. (For andre, raskere alternativer, sjekk Skyss-appene).
  • Fra Danmarks Plass er det 5 minutter å gå (500 m) til Forum Scene.
  Foto: Forum Scene, Bergen
  Foto: Forum Scene, Bergen

  Program

  • Mar 16, 2023

   Torsdag

   2000 —  Oppstart konferanse

  • Mar 17, 2023

   Fredag

   1000 — Fellessamling

   1145 — Nettverksseminar

   1230 — Lunsj i nettverksseminar

   1330 — Nettverksseminar

   1500 — Fellessamling

   Kveld — Egne samlinger

  • Mar 18, 2023

   Lørdag

   1100 — Fellessamling

   1245 — Nettverksseminar

   1330 — Lunsj i nettverksseminar

   1430 — Nettverksseminar

   1600–1800 — Fellessamling

    

   Add a header to begin generating the table of contents